BeauJour, Trouw eens heel uniek - Trouwen - Dag van je leven
Tel: 06-42546342

Trouwen in Spanje

Bijvoorbeeld heerlijk in Spanje, en loop je daar tegen het probleem van wettelijk trouwen, dan hebben wij de oplossing om toch heerlijk op jullie favoriete plek te trouwen in Spanje.

Ieder paar heeft eigen wensen. Door je eigen trouwambtenaar mee te nemen kun je overal trouwen.

Tevens kan ik jullie ook adviseren met de invulling van jullie mooie dag. Door mijn ervaringen ben ik op de hoogte van veel bijzondere locaties en mogelijkheden. 

Ik vind het heel belangrijk dat een huwelijksceremonie alle aandacht verdient. Dat ontbreekt er in de praktijk bij veel instanties helaas aan. Vaak te weinig tijd en te veel huwelijken tegelijk. Wie je ook bent of wat je ook doet, maakt helemaal niet uit. Mede daarom vind ik het ook geweldig om een homohuwelijk te sluiten. Uiteindelijk gaat het om 2 mensen die veel van elkaar houden en daar hoef je geen man en vrouw voor te zijn. De kracht van een goede huwelijksceremonie is de balans tussen het persoonlijke verhaal mét daarin alle ingrediënten die jullie maar willen. Humor en interactie voeren de boventoon maar er is ook ruimte voor het serieuze moment, het JA-WOORD. Want trouwen is een geweldige stap in je leven die in je herinnering moet blijven waar je altijd met een blij gevoel op terug kijkt. Ik ben geen standaard trouwambtenaar maar wil juist anders dan gebruikelijk aan jullie trouwmoment inhoud geven.