BeauJour, Trouw eens heel uniek - Trouwen - Dag van je leven
Tel: 06-42546342

Gastenboek

Het gastenboek is nieuw per 1-1-2012. Vanaf dit moment zullen er reacties van bruidsparen worden geplaatst. U kunt als bruidspaar een bericht met foto inzenden voor het gastenboek. Na controle wordt het bericht geplaatst.

Bericht toevoegen

Berichten 26 tot en met 29 van totaal 29.Marloes & Olav23-02-2012
Monique is een hartelijke, warme vrouw die een enorme passie en betrokkenheid heeft voor haar werk. Ze nam echt de tijd om ons te leren kennen en om informatie over ons te verzamelen bij vrienden en familie. Ze kwam met leuke ideeën voor de invulling van onze ceremonie waar we zelf niet aan gedacht zouden hebben. Daardoor hebben wij genoten van een bijzondere en persoonlijke ceremonie waar Monique alle tijd voor nam en waarin ze onze twee jonge zoontjes heel leuk betrok. Wij hebben mede dankzij Monique echt onze droombruiloft beleefd in Zuid-Frankrijk! Dank je wel Monique!

Olav & Marloes (augustus 2011)
Timo en Sanne Lowie22-02-2012
Beste Monique,
Bedankt voor de mooie ceremonie op 21-05-2011 in de Belgische ardennen! Wij kunnen je bij iedereen aanbevelen! Wil je de groeten doen aan Eva?
Groeten van Timo en Sanne
Joeri & Eefje19-02-2012
Lieve Monique,

We willen je nog een keer ontzettend bedanken voor de mooie ceremonie in Frankrijk afgelopen 17 juni.
Mede door jou, is het voor ons echt een dag om nooit te vergeten geworden.
We hebben werkelijk waar genoten.
Thuis zijn we overladen door enthousiaste reacties en ontzettend veel felicitaties.
Kortom: een geslaagde missie!

Liefs Joeri & Eefje
Femke & Jurgen Arts11-02-2012
9 september 2011 was de dag van ons leven! Dankzij Monique was onze ceremonie persoonlijk en uniek. We hebben veel complimenten gekregen van onze gasten dat ze het erg bijzonder vonden! Wat vooral opviel was de wisselwerking. Het was een officiële ceremonie waarin gelachen kon worden. Monique heeft ons daar enorm bij geholpen. Dankzij haar is het echt ons moment geworden, zoals wij zijn!