BeauJour, Trouw eens heel uniek - Trouwen - Dag van je leven
Tel: 06-42546342

Gastenboek

Het gastenboek is nieuw per 1-1-2012. Vanaf dit moment zullen er reacties van bruidsparen worden geplaatst. U kunt als bruidspaar een bericht met foto inzenden voor het gastenboek. Na controle wordt het bericht geplaatst.

Bericht toevoegen

Berichten 21 tot en met 25 van totaal 29.Derek en Gaby16-08-2012
30-06-2012 zijn wij getrouwd in Chateau Thermen de Cugnon. Beaujour hebben wij gevonden via internet en zo zijn we met monique in aanraking gekomen. Eerste afspraak was bij monique thuis en was direct gezellig en ontspannen. Daar hebben we veel gepraat en gingen met een goed gevoel weg. Waren er direct al uit dat wij monique graag wilde hebben op onze bruiloft omdat we er een zeer goed gevoel bij hadden.

Later is ze nog een keer bij ons thuis geweest waar alle verhalen boven tafel kwamen en hebben erg gelachen. De dag zelf verliep super. Mede door monique haar aandeel was het exact wat we ervan verwachte en beter. Ik kan monique aan iedereen aanbevelen! Een super vrouw die altijd gezellig is en passie voor haar vak heeft.
Michiel en Frederike16-07-2012
Dank je wel voor de hele mooie lieve dag. Het was perfect voor ons.
Vader van bruidegom09-07-2012
Hallo Monique,

Het is een mooi weekend geweest, met veel goede indrukken en herinneringen. Jij hebt daar een hele mooie bijdrage aan geleverd. Een sprankelend verhaal, levendig gebracht. Jij brengt het serieus, met gevoel voor humor in een uitstekende balans. Zo is het een ontspannen en toch plechtig moment voor alle aanwezigen bij de ceremonie.

Jij hebt een talent om snel echt in contact te komen met mensen. Dat wist je natuurlijk wel. Best stoer om je eigen bedrijf te starten, maar met al jouw talenten gaat dat helemaal goed komen.

Dankjewel!

Familie Van Dijk29-05-2012
Monique is een echte aanrader, voor zowel buiten- als binnenland! Ze weet wat ze doet en neemt overal rustig de tijd voor.
Mede dankzij haar een prachtige huwelijksvoltrekking gehad!

Dank je wel Monique!

Mieke en Jan-Joost
Steven en Daniƫlle27-02-2012
Ciao cara,
Mede dankzij jou kon onze droom werkelijkheid worden. Trouwen in een schattig kapelletje en mooie fattoria in Toscane. We hebben veel complimenten gekregen over de persoonlijke ceremonie vol humor en romantiek! Je hebt steeds met ons meegedacht en er zo voor gezorgd dat dit een herinnering is om nooit te vergeten.
Steven en Danielle