BeauJour, Trouw eens heel uniek - Trouwen - Dag van je leven
Tel: 06-42546342

Gastenboek

Het gastenboek is nieuw per 1-1-2012. Vanaf dit moment zullen er reacties van bruidsparen worden geplaatst. U kunt als bruidspaar een bericht met foto inzenden voor het gastenboek. Na controle wordt het bericht geplaatst.

Bericht toevoegen

Berichten 11 tot en met 15 van totaal 29.Sander & Ellen18-03-2015
Lieve Monique,

Wat hebben wij genoten van een prachtig weekend! We willen je nogmaals heel erg bedanken voor de prachtige ceremonie die je voor ons hebt verzorgd! Het is echt helemaal geworden zoals wij het graag wilden! En zoals we al eerder hebben gezegd, we hebben veel complimenten over je gehad!
We zijn ondertussen weer thuis van onze fantastische huwelijksreis. We hebben heerlijk de tijd gehad om alle emoties en gebeurtenissen een plekje kunnen geven en hebben nu prachtige herinneringen!
We hopen dat jij ook nog een paar mooie dagen in Frankrijk hebt gehad met je vriendinnen. We zagen op de site dat er dit jaar nog 1 huwelijk in optie in Frankrijk staat in november. We hopen dat dit doorgaat en dat je ook voor deze mensen zo'n prachtige herinnering weet te maken!

Liefs,
Mr. en Mrs. IJtsma


Lucas & Irene03-11-2014
Hoi Monique,
We wilden je graag nog bedanken dat je ons als ambetnaar in de echt hebt verbonden. We hebben echt een fantastisch weekend gehad met al onze lieve vrienden en familie om ons heen! Bijgevoegd ook een leuke foto van ons.
Lieve groeten,
Lucas en Irene.
Ivo & Sandra28-10-2014
Hoi Monique,

Hartstikke bedankt voor de mooie ceremonie tijdens ons huwelijk. Het was helemaal in de stijl zoals we het graag wilde; persoonlijk en ontspannen. Super bedankt hiervoor!
In de bijlage nog een paar foto’s van de ceremonie.

Groetjes, Ivo & Sandra
Joey & Lieke14-08-2014
Lieve Monique,

Wat een onvergetellijke en prachtige bruiloft hebben wij op 28 juni 2014 beleefd! Mede door jouw geweldige ceremonie!

In de ceremonie kwamen alle ins en outs over ons en onze familieleden en vrienden aan bod! Fantastisch hoe jij alle informatie (ook info waar wij niets van wisten, die jij hebt verzameld bij onze vrienden en familieleden) hebt samengevoegd tot een prachtig persoonlijk verhaal,ons verhaal! Jouw mooie woorden, t zonnetje, de fantastische band en de geweldige tuin maakte ons huwelijk tot een sprookje!

Het was geweldig, BEDANKT LIEVE MONIQUE!

Liefs,
Joey & Lieke
Erik en Magalie Rommen-van Loon04-12-2013
Op 14 september 2012 zijn wij getrouwd in Mazan, Frankrijk. We hebben veel onderzoek gedaan naar de mogelijkheden om daar voor de wet te trouwen, maar in Frankrijk valt dat niet mee. Uiteindelijk zijn we bij Monique uitgekomen en dat was het beste wat ons kon overkomen. Ze heeft de tijd voor je, laat je echt thuis voelen wanneer je langskomt voor een intake, heeft aandacht voor de mensen om je heen tijdens de ceremonie en het belangrijkste is dat ze tijdens de ceremonie er ook echt een persoonlijk verhaal van maakt. We hadden al een fantastische locatie en geweldig weer, maar de persoonlijke touche en humor van Monique maakte de bruiloft echt af.

We kijken nog vaak terug op onze huwelijksdag en al onze vrienden en familie die bij ons waren in Frankrijk hebben het er ook nog steeds over.

Merci Moniquei!

Au revoir,
Erik en Magalie