BeauJour, Trouw eens heel uniek - Trouwen - Dag van je leven
Tel: 06-42546342

Gastenboek

Het gastenboek is nieuw per 1-1-2012. Vanaf dit moment zullen er reacties van bruidsparen worden geplaatst. U kunt als bruidspaar een bericht met foto inzenden voor het gastenboek. Na controle wordt het bericht geplaatst.

Bericht toevoegen

Berichten 6 tot en met 10 van totaal 29.Josanne & Wouter18-11-2015
Lieve Monique,

Dankjewel voor het sluiten van ons huwelijk afgelopen september in Frankrijk. Fantastisch hoe je het voorbereidde, bij ons langs kwam, input verzamelde en zelf ook zichtbaar genoot van jouw "taak" op die dag. Ook de nazorg was erg professioneel. Heel erg bedankt voor het mogelijk maken van onze speciale dag en hopelijk zijn er nog heel veel andere stellen die je zo'n mooi verhaal kan vertellen!
Liefs Wouter & Josanne

Anja & Björn04-11-2015
Via Monique Parijs zijn we uiteindelijk ook in contact gekomen met Els Korsten (fotografie), Adri Bongers (stylist) en Robin van den Heuvel (kapster/visagie). Dit groepje is ons achterna gereisd naar Frankrijk waar we zijn getrouwd. De dag was nog mooier dan we gedacht hadden en dat is grotendeels te danken aan deze fantastische mensen. Iedereen heeft zijn uiterste best gedaan om de dag onvergetelijk te maken. Los daarvan was er ook een onzettend gezellige sfeer waardoor alles erg ongedwongen is verlopen.
Kortom, een dikke, dikke pluim voor iedereen en een absolute aanrader!

Anja en Björn
Cristel en Rens24-08-2015
Lieve Monique, dank je wel voor het verzorgen van een prachtige ceremonie tijdens ons huwelijk in Cugnon! De persoonlijke aandacht en interesse in ons, onze familie en vrienden en de wijze waarop je dat hebt verwerkt in jouw verhaal tijdens de ceremonie was geweldig. Veel liefs Cristel en Rens
Jeroen en Britt Naaktgeboren18-05-2015
Bedankt Monique, het was een warme, informele en mooie ceremonie. Super gedaan. groetjes Jeroen en Britt.
Frank en Anita18-03-2015
Monique is een hartverwarmend persoon. Zij heeft erg meegeleefd met de voorbereidingen van onze bruiloft in Zuid Frankrijk. Dankzij Monique hebben wij een enorme fijne, hartverwarmende en persoonlijke bruidsceremonie gehad.

Monique, hiervoor nog onze hartelijke dank!

Lieve groeten,
Frank en Anita