BeauJour, Trouw eens heel uniek - Trouwen - Dag van je leven
Tel: 06-42546342

Indicatie

Mail of bel me gerust even met jullie wensen. Het tarief is geheel afhankelijk van wat , waar en hoe jullie willen trouwen. 

Daarvoor krijgen jullie in ieder geval het volgende. 

Gesprek bij jullie thuis dat zo'n zes weken voor de bruiloft plaatsvindt waarin we de ceremonie tot in detail doornemen en afspreken hoe jullie het graag ingevuld zien.

Aantal vragen om jullie beter te leren kennen en inzicht krijgen over familieleden en vrienden.

Na dat gesprek krijgen jullie via de mail een vragenlijstje opgestuurd waarvan jullie van elkaar niet weten wat je hebt geantwoord. Dat geeft leuke verrassingen tijdens de ceremonie.

Ook stuur ik een vragenlijstje per mail naar familie en vrienden in overleg met jullie, wie ik dan mag benaderen.

Een mooie, informele, persoonlijke, interactieve, met humor en romantieke trouwceremonie op jullie gewenste locatie.

Indien het wettelijke gedeelte niet kan in het buitenland of gewenste locatie, dan zorg ik bij mijn gemeente dat jullie administratieve huwelijk wordt vastgelegd op een moment dat jullie past.

Op deze manier vind ik dat je pas een mooi persoonlijk verhaal kunt maken, want als je in een ceremonie van ongeveer drie kwartier tot een uurtje over mensen iets bijzonder vertelt heb je veel informatie nodig.

Reis- en verblijfkosten worden in goed overleg met elkaar afgestemd. 

Zodra jullie beslissen, na ons vrijblijvende kennismakingsgesprek, om met mij in zee te gaan maak ik een passende offerte voor jullie onvergetelijk mooie dag en ben ik ervan overtuigd dat we er wel uitkomen. 

BeauJour, trouwen zoals jullie dat willen.